Calorifer personalizat Calidum Art - MANHATTAN BRIDGE

Calorifere personalizate Calidum Art MANHATTAN BRIDGE. Calorifer decorativ cu fata perfect plana. Garantie 5 ani.

Mai multe detalii


3 925 RON TVA inclus

Disponibilitate: Livrare in 6-8 saptamani

Informatii si comenzi:

0749.089.219

De luni pana vineri intre 10.00 si 18.00

       Calorifere personalizate Calidum Art cu modelul MANHATTAN BRIDGE cu fata perfect plana. Caloriferul suport este fabricat in Italia.

        Panoul frontal perfect plan, calitatea imprimarii si sistemul de conexiune hidraulica ascuns al caloriferului fac din acesta un radiator elegant si modern ce aduce un plus de personalitate caminului Dumneavoastra.

       Caloriferele suport pe care se face personalizarea sunt modelele Relax 15 si Relax 48 fabricate de IRSAP - Italia. Aceste calorifere vin echipate cu un sistem de conexiune hidraulica situat sub panoul frontal, ascunzand vederii legaturile caloriferului la sistemul de incalzire al locuintei. Astfel, caloriferul poate fi perceput ca un tablou ce radiaza caldura.

         Se poate alege personalizarea pe caloriferul Relax 15 cu o adancime (grosime) de numai 40 mm sau, daca se doreste o putere termica mai mare, puteti alege personaliarea pe Relax 48, cu adancimea de 48 mm. 

        Personalizarea consta in vopsirea radiatorului suport cu ajutorul unei imprimante speciale de mari dimensiuni, folosind vopseluri speciale rezistente la temperaturi ridicate.  Calitatea imprimarii este una ridicata. Caloriferele personalizate Calidum Art au fost testate la 100 grd. C fara ca pe suprafata caloriferuliui sa apara modificari de structura sau culoare a vopselei aplicate.

       Sistemul hidraulic este situat sub panoul frontal in partea inferioara a caloriferului, pe mijloc. Distanta intre racorduri este de 50 mm.

       Modelul MANHATTAN BRIDGE de la Calidum Art este realizat pe calorifere Relax (15 sau 48) culoare alba. Imaginea nocturna a podului din Manhattan, luminile orasului si reflexiile apei pot aduce un plus de culoare dormitorului Dumneavoastra. Datorita dimensiunile imaginii acest model se realizeaza doar pe variantele orizontale ale caloriferelor Relax.

       Garantia este de 5 ani pentru caloriferul suport si 2 ani pentru personalizare.

       Caracteristici tehnice:

 • inaltime cuprinsa intre 663 si 2163 mm;
 • latime cuprinsa intre 392 si 1400 mm;
 • placa radianta frontala cu margini indoite;
 • racorduri cu filetare M24x19 la distata de 50 mm;
 • presiune maxima admisa: 4 bar;
 • temperatura maxima admisa: 95 grd. C;
 • pe calorifer pot fi montate optional: cap termostat, suport prosop.

       Pretul include:

 • sistem de prindere pe perete tip CHELA;
 • sistem hidraulic ascuns, prevazut cu robinet termostatizabil (dar fara cap termostat - se livreaza optional);
 • racorduri pentru bransare la tevi de cupru de  diametru 12, 14 si 16 mm sau multistrat cu diametru de 14 sau 16 mm grosime 2 mm;
 • dop metalic;
 • aerisitor manual;
 • instructiuni de montaj.

 

        La cerere se poate realiza personalizarea caloriferului cu orice alta imagine dorita (modelul tapetului sau al faiantei, sigla / logo firma, alte imagini, etc.), caz in care pretul se majoreaza cu 350 RON. Pentru personalizarea cu modele proprii va rugam sa ne contactati la 0749.089.219 sau 0769.257.026.

Informatii si comenzi:

0749.089.219

De luni pana vineri intre 10.00 si 18.00

Cos  

(gol)

Newsletter


Bloguri, Bloggeri si Cititori